​Telefonen åbner:

Mandag til torsdag: 7:30 - 16:00
Fredag: 7:30 - 15:00

Cirkulærfødere udvikles, produceres og leveres

Hos Tønner & Guldager Vibrationsteknik ApS forhandler vi cirkulærfødere til erhverv i hele landet. Vi tilbyder udvikling og produktion af cirkulærfødere samt service af anlæg, der er i drift ude hos kunderne.

Sortering og ensretning af emner med cirkulærfødere

Cirkulærfødere kan som udgangspunkt sortere og ensrette emner. De består af et bundelement, der genererer vibrationer og en cirkulær skål, som er monteret ovenpå bundelementet. Når der fyldes emner i cirkulærføderens skål, bliver disse rystet op af en hylde, der er svejset på det cirkulære stålsvøb.

Undervejs vil der typisk være forskellige chikaner i disse cirkulærfødere, som fjerner emner, der vender forkert, eller som vender disse, så de kommer til at ligge korrekt på hylden. Efter endt sortering føres de rigtigt vendende emner videre ud i en sliske eller rettere et udløb, der ender uden for det cirkulære svøb. Herfra kan emnerne overføres til videre transport via lineærfødere, bånd eller lignende.

Vi lægger stor vægt på, at vores kundeforhold skal bygge på gensidig respekt og tillid. Vi anser det som et vigtigt grundlag, når vi skal fremstille løsninger, der dækker kundernes behov bedst muligt.

Kontakt os for at få løsningsforslag og priser

​Ring til os for at høre mere om, hvad cirkulærfødere kan gøre for jer. Vi udarbejder gerne løsningsforslag og fremsender et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 59 29 16 37, eller du kan skrive til os på toenner.guldager@mail.dk.

Interesseret i at vide mere om cirkulærfødere?

Udfyld nedestående formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

​Tønner & Guldager Vibrationsteknik ApS

CVR: 27771718

Kontakt os