​Telefonen åbner:

Mandag til torsdag: 7:30 - 16:00
Fredag: 7:30 - 15:00

Vibrationsføder fra vores omfattende produktprogram

Hos Tønner & Guldager Vibrationsteknik ApS har vi et omfattende produktprogram af enhver form for vibrationsføder. Vi har oparbejdet stor ekspertise med udvikling og produktion af vibrationsfødere, og vi kan også servicere en vibrationsføder hos kunder i hele landet.

En cirkulærføder er udgangspunktet for en vibrationsføder

Vores produktprogram tager udgangspunkt i cirkulærføderen, som sørger for sortering og ensretning af de pågældende emner. Dertil kan du vælge en lineærføder, der tjener som bufferlager, når de ensrettede emner forlader cirkulærføderen. Vi kan fremstille din vibrationsføder, så den passer præcist til din produktion.

En typisk løsning for en vibrationsføder består med andre ord af en cirkulærføder og en lineærføder. Cirkulærføderen har nogle chikaner, som fjerner eller ensretter de emner, som vender forkert.

 Derpå bliver emnerne ført videre ud i et udløb, hvorfra de for eksempel kan sendes videre via en lineærføder. Det er også muligt at tilføje en silotilføder til cirkulærføderen. Silotilføderen er beregnet til at efterfylde og sikre en konstant mængde af emner i cirkulærføderen.

Vi lægger megen vægt på, at vores kundeforhold skal bygge på gensidig tillid og respekt. Dette grundlag er vigtigt for at kunne fremstille løsninger, der dækker kundernes behov.

Kontakt os for at høre om sortering og ensretning

Ring gerne til os for at høre mere om muligheder og løsninger for en vibrationsføder. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 59 29 16 37. Eller du kan skrive til toenner.guldager@mail.dk.

Vil du vide mere om vibrationsføder?​

Så udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

​Tønner & Guldager Vibrationsteknik ApS

CVR: 27771718

Kontakt os